![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSNmVMzaPUfvG7M53Ps5KlTkStxfQpP10LwEtFQJOhOgEuzaGNQstidHGLIqXHRwkio0DWpt8WrfrFJ-56eOgIbW8uraehOQge92yr5uQZT3OceT-bnonifXIRKSXZXSBJUqMhUMovFubY/s640/085308f835d7b244048c3db2bd8c3b80_view_l.jpg)
Iako je je knjižica stara za mene je ovaj recept neprevaziđen!
SASTOJCI
1 vrećica DI-GO kvasca
40 dkg brašna
sol, papar
1,5 dl vode
1 dl mlijeka
0,5 dl ulja
2 dkg masla
2 žlice maslinovog ulja
PRIPREMA
1.
Izmiješati brašno s instant kvasom, dodati ulje, maslo, papar i slanu mješavinu mlakog mlijeka i vode.
2.
Umijesiti mekano tijesto i razvaljati ga u pleh veličine 40X40 cm, prekriti ga čistom krpom i ostaviti da počiva oko 20 minuta.
3.
Zatim ga premazati konzerviranom pomadorom ili kečapom, svježim pomadorama, šunkom, maslinama, ribanim sirom, gljivama ili bilo kojim nadjevom po želji i naravno origanom. Po vrhu nakapati maslinovog ulja
4.
Staviti peći u vruću pećnicu na 15 do 20 minuta
http://www.coolinarika.com/
0 komentari