subota, 20. lipnja 2015.
RUČAK ZA 10, BRZA PRIPREMA JAKO FINO I IZDAŠNO ZA PRSTE POLIZAT: AMERIČKE ŠNICLE
Sastojci
4 velike svinjske šnicle
2-3 luka
2 v.ž limunovog soka
2 v.ž octa
2 v.ž šećera
2 v.ž maslaca
1 m.ž senfa
1 m.ž soli
1/2 m.ž papra
1 m.ž crvene paprike mljevene slatke
3/4 čaše kečapa
1 čaša vode
Priprema
1.
Šnicle malo istući i začiniti.Od 4 velika narežite 8 manjih i poredajte ih u namašteni kalup.
2.
Luk izrezati na kolutove pa ga popržiti na maslacu da postane staklast.Dodati sve ostale sastojke i prokuhati 5 minuta.
3.
Prokuhanom smjesom luka i začina zaliti meso u kalupu ili tepsiji.
4.
Peći na 200 stupnjeva oko 50 minuta.Poslužiti uz prilog po želji;krumpir,rižu,tjesteninu...
Izvor: www.coolinarika.com
0 komentari